Cenaclul MM, ediţia a 3-a

Miercuri /20 octombrie / ora 18 / demarăm cea de-a 3-a ediţie a Cenaclului Marin Mincu la Biblioteca Metropolitană Bucureşti, cu 2 autori şi de data aceasta foarte diferiţi şi foarte interesanţi: deja consacratul prozator Augustin Cupşa  cu fragmente dintr-un volum în pregătire de proze scurte (după un volum de debut foarte consistent, Perforatorii, ed Cartea Românească, 2006) şi  foarte tânărul poet nedebutat Radu Niţescu, descoperit de curând la Atelierele Relaţionale ale lui Răzvan Ţupa, cu un ciclu de poeme percutante, care demonstrează o siguranţă a versului atipică unui poet aşa tânăr.  Ambele  lecturi  vor fi de calitate şi se cer explorate critic, de aceea vă aştept în număr cât mai mare şi la această nouă ediţie.

 Primele două sesiuni  ale cenaclului pot spune că au beneficiat nu doar de lecturi de bună calitate, dar şi de o efervescenţă a comentariilor ce s-a ridicat la nivelul impus de Marin Mincu timp de aproape un deceniu.

Reclame

Un răspuns to “Cenaclul MM, ediţia a 3-a”

  1. […] un cenaclu mai tânăr (dar deloc neexperimentat), dau şi de astă dată link la anunţul oficial. nu ştiu dacă o să reuşesc să ajung, dar pentru cine poate să […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: